“ÖTÖSKÖDŐ”

A Baka István Általános Iskola “Ötösködő” néven ebben a tanévben is meghirdette levelező versenyeit anyanyelvből és matematikából 3 fős 3. évfolyamos csapatok számára.
A 3. a osztályban többen is szívesen vettek volna részt az ötfordulós vetélkedésben, ám a létszámkorlát tantárgyanként csupán 2-2 csoport nevezését tette lehetővé. A feladatok a csapat által létrehozott postafiókba érkeztek, és a megoldásokat szintén e-mail-ben kellett visszaküldeni.
A május 3-ai döntőre valamennyi csapatunk meghívást kapott, és közülük 3 élt is a lehetőséggel. A jó hangulatú délutánon izgalmas feladatokkal birkózhattak meg a gyerekek. Az eredményhirdetésre várva sütemény és tea mellett tárgyalhatták meg a megoldásokat, sőt még egy kis pingpongozással is lehetett oldani a feszültséget.
Az elért pontszámok szerint valamennyi csoport derekasan helytállt. Legjobban a “Villámész” csapat tagjai, Csákvári Dávid, Keserű Bálint Zsombor és Nagy Antal örülhettek: matematikából a II. helyen végeztek. Felkészítőjük Tekucsov Ilona.
GRATULÁLUNK!

Vélemény, hozzászólás?